Šilalės rajono meras Tadas Bartkus, vicemerai J. Skrodenienė ir I. Gužauskis bei administracijos direktorius A. Jančauskas už puikų atstovavimą Šilalei padėkojo šimtmečio Lietuvos dainų šventėje „Kad giria žaliuotų“ dalyvavusių Šilalės kultūros centro ir Šilalės meno mokyklos kolektyvų vadovams.

Kartu su padėka kolektyvų vadovams buvo įteikti Lietuvos nacionalinio kultūros centro medaliai. Piniginės dovanos kiekvieną pasieks per įstaigas šiek tiek vėliau. Džiugu, kad šventėje pasirodė apie 600 šilališkių. Lyginant su gyventojų skaičiumi, Šilalė yra trečia savivaldybė, išsiuntusi daugiausiai dalyvių į šį gražų renginį. Savivaldybės vadovai dėkojo už įdėtą darbą neskaičiuojant valandų ir puikiai paruoštus kolektyvus. Linkėjo sveikatos, ryžto ir kūrybinio įkvėpimo nesustoti.

Padėkos ir medaliai įteikti: Andrejauskienei Laimai, Augienei Jūratei, Bučnienei Jolantai, Gailevičienei Viletai, Jankuvienei-Rimkutei Sandrai, Jankui Žilvinui,  Jogminienei Olgai, Karosui Mikui, Kažukauskienei Jolantai, Kononovienei Digmai, Krasauskienei Daliai, Levickiui Zigmui, Linkei Linai, Ramanauskienei Rasai, Raudonienei Ilonai, Rudžiui Vaclovui, Rumšienei Almai,  Šniaukai Alfredui, Jovitai Voverienei.

Įteiktos padėkos: Šilalės rajono savivaldybės kultūros centrui,  Šilalės meno mokyklai, Kėblienei Irminai, Juškaitei Guodai, Budreckui Tomui, Goštautui Arūnui, Venckienei Ilonai, Raudoniui Vytautui.

Apdovanojimai buvo įteikti skambant tautiškai muzikai, kurią atliko entuziastai, atvykę iš šią savaitę vykusios vaikų Etnokultūros stovyklos Pajūryje. Meno mėgėjai merui padovanojo šiaudinį sodą – šiųmetės Dainų šventės simbolį.

Šilalės rajono savivaldybės administracija