Praėjusių metų pabaigoje Šilalės rajono savivaldybės administracija dalijosi projektiniais pasiūlymais dėl daugiabučių namų kvartalo statybos Šilalėje, Vytauto Didžiojo g. Iki šiol gyventojų skambučių su klausimais, kada bus pastatyti daugiabučiai ir kaip būtų galima rezervuoti būstą sulaukiantis Šilalės rajono savivaldybės meras Tadas Bartkus inicijavo susitikimą su UAB „Bravo Vita“ daugiabučių namų statytojo atstovais. Susitikime taip pat dalyvavo administracijos direktorius Andrius Jančauskas, Investicijų ir statybos skyriaus vedėjas Martynas Remeikis ir Teisės, personalo ir civilinės metrikacijos skyriaus vedėjas Artūras Mikalauskas.

Susitikimo metu savivaldybės vadovai domėjosi, kokioje stadijoje yra šio projekto darbai. UAB „Bravo Vita“ atstovai informavo, jog projektavimo darbai artėja į pabaigą. Greitu metu bus pradėtos statybos leidimo išėmimo procedūros gavus jį, bus planuojamas susitikimas su gyventojais, kuriems bus plačiau papasakojama apie daugiabučių namų struktūrą, išplanavimą ir pateikiama kita gyventojams aktuali informacija. Preliminariais duomenimis, toks susitikimas turėtų vykti birželio mėnesio pabaigoje.

Įgyvendinant šį projektą, rangovas įsipareigoja pastatyti keturis keturių aukštų daugiabučius namus. Pirminiame etape planuojama 1 daugiabučio namo statyba. Numatoma, jog pirmame aukšte butai bus pritaikyti žmonėms su negalia. Aplink pastatus yra numatoma įrengti 120 automobilių stovėjimo  vietų.

Šilalės rajono savivaldybės administracija