Šilalės rajono savivaldybės administracija baigė projekto  Nr. 08.2.1-CPVA-R-908-71-0004 „Šilalės rajono Kvėdarnos gyvenamosios vietovės atnaujinimas“ įgyvendinimą.

Projektas buvo įgyvendinamas pagal su viešąja įstaiga Centrine projektų valdymo agentūra 2018 m. sausio 4 d. pasirašytą iš Europos Sąjungos struktūrinių fondų lėšų bendrai finansuojamo projekto sutartį (toliau sutartis), pagal įgyvendinimo priemonę Nr. 08.2.1.-CPVA-R-908 „Kaimo gyvenamųjų vietovių atnaujinimas“.

Įgyvendinus projektą, buvo atnaujinta Kvėdarnos miestelio viešoji infrastruktūra daugiabučių namų teritorijoje tarp Dariaus ir Girėno, K. Jauniaus ir Miškelio gatvių, įrengti šaligatviai, atnaujinti pėsčiųjų takai su privažiavimu ir sustojimo aikštele, įrengtos vaikų žaidimo aikštelės ir šviestuvai teritorijai apšviesti, apželdinti numatytieji žalieji plotai. Taip pat buvo sutvarkyta ir pritaikyta bendruomenės poreikiams Šilalės rajono savivaldybei nuosavybės teise priklausanti pastato, esančio adresu K. Jauniaus g. 13, Kvėdarnos mstl., dalis, sutvarkyta aplinka, įrengta automobilių stovėjimo aikštelė.

Ingrida Petravičienė,
Šilalės rajono savivaldybės administracijos Veiklos administravimo skyriaus vedėja,
laikinai einanti administracijos direktoriaus pareigas.