Šilalės rajono savivaldybės vadovai nuoširdžiai pasveikino naująjį Šilalės lopšelio-darželio ,,Žiogelis” direktorių Valdą Urniežių su pradėjimu eiti šias svarbias pareigas. Valdas Urniežius iki šiol vadovavo Šilalės r. Kvėdarnos darželiui „Saulutė“, kur įgijo daug vertingos patirties švietimo srityje.

Susitikimo metu savivaldybės vadovai išreiškė savo palaikymą ir pasitikėjimą naujuoju direktoriumi, linkėdami jam didelės sėkmės naujame darbe. Jie akcentavo, kad kiekvienas naujas darbas atneša savo iššūkių, tačiau Valdui Urniežiui linkėjo stiprybės ir ryžto juos įveikiant.

„Džiaugiamės, kad tokia patyrusi ir kompetentinga asmenybė prisijungia prie Šilalės darželio kolektyvo. Esame tikri, kad Valdo Urniežiaus vadovavimas padės darželiui siekti naujų aukštumų ir užtikrinti kokybišką ugdymą mūsų vaikams,“ – sakė savivaldybės atstovai.

Naujasis direktorius Valdas Urniežius dėkojo už pasitikėjimą ir pažadėjo dėti visas pastangas, kad darželis taptų dar patrauklesne ir draugiškesne vieta vaikams, tėvams ir visam kolektyvui.

Linkime direktoriui Valdui Urniežiui sėkmingo darbo ir asmeninės savirealizacijos naujose pareigose!