Gegužės 20 d. Šilalės rajono savivaldybės administracijos Veiklos administravimo skyriuje atstovo spaudai pareigas pradėjo eiti Laura Martinkienė.

L. Martinkienė 2004 m. Klaipėdos universitete įgijo rekreacijos ir turizmo bakalauro laipsnį. Nuo 2016 m. pabaigos iki 2018 m. lapkričio mėn. L. Martinkienė dirbo Klaipėdos rajono turizmo informacijos centre filialo vadove, o nuo 2018 m. pabaigos – Gargždų krašto muziejaus filialo, t. y. J. Gižo etnografinės sodybos, vadove. 2019–2020 m. L. Martinkienė taip pat dirbo UAB „Ingrida Tours“ turizmo vadybininke.

Dirbdama atstove spaudai, L. Martinkienė tvarkys ir platins savivaldybės darbuotojų parengtą informaciją, rengs straipsnius, pranešimus spaudai ir juos viešins atitinkamose platformose ir žiniasklaidos priemonėse, rengs spaudos konferencijas ir viešus savivaldybės darbuotojų pasisakymus, palaikys glaudžius ryšius su visuomene, rinks ir skelbs informaciją apie savivaldybės veiklą, renginius ir kitas aktualijas, dalyvaus organizuojant renginius bei vykdys kitas susijusias funkcijas.

Naujajai kolegei linkime sėkmės.

Šilalės rajono savivaldybės administracija