2024 m. balandžio 4 d. Šilalės rajono savivaldybės administracijos Teisės, personalo ir civilinės metrikacijos skyriuje vyriausiojo specialisto pareigas pradėjo eiti Eglė Normantienė.

E. Normantienė 2012 m. VĮ Socialinių mokslų kolegijoje įgijo profesinio bakalauro kvalifikacinį laipsnį ir jai buvo suteikta profesinė teisininkės kvalifikacija, 2016 m. Vilniaus universitete įgijo teisės magistro kvalifikacinį laipsnį. Nuo 2013 m. E. Normantienė dirbo Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Ekonominių nusikaltimų tyrimo skyriaus vyresniąja tyrėja.

Teisės, personalo ir civilinės metrikacijos skyriuje pagrindinė E. Normantienės veiklos sritis bus administracinių paslaugų teikimas, civilinės būklės aktų įrašų ir kitų dokumentų tvarkymas, naujoji darbuotoja taip pat bus atsakinga už konsultacijas priskirtos srities klausimais, asmenų priėmimo ir aptarnavimo koordinavimą, prašymų ir kitų dokumentų nagrinėjimą, valstybės ir įstaigos atstovavimą nacionaliniuose teismuose ir ginčų sprendimo institucijose bei vykdys kitas susijusias funkcijas.

Naujajai kolegei linkime sėkmės.

Šilalės rajono savivaldybės administracija