Balandžio 27-ąją minime medicinos darbuotojų dieną. Šia proga balandžio 25 d. Šilalės kultūros centre vyko Šilalės rajono savivaldybės organizuota Medicinos darbuotojų šventė. Gausiai susirinkusius medicinos darbuotojus sveikino meras Tadas Bartkus, vicemerė Jolanta Skrodenienė, vicemeras Ignas Gužauskis ir administracijos direktorius Andrius Jančauskas. Sveikindamas renginio svečius, meras T. Bartkus džiaugėsi galimybe susirinkti ir pagerbti medicinos darbuotojus, dėkojo jiems už triūsą, bemieges naktis ir kantrybę ir minėjo, kad medicinos darbuotojas yra tas žmogus, kuris suteikia viltį gyventi ir tikėjimą pasveikti, linkėjo, kad šypsenos veidus puoštų ne tik šventės metu, bet ir kiekvieną dieną.

Atsidėkojant už darbą ir pastangas, šventės metu mero padėkos įteiktos UAB „Šilalės psichikos sveikatos ir psichologinio konsultavimo centras“, UAB „Šilalės šeimos gydytojo praktika“, VšĮ Šilalės pirminės sveikatos priežiūros centro, UAB Medicinos namai klinikos, UAB „Ambulansas“, Šilalės rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuro, UAB „Grožio namai Aurum“, VšĮ Kaltinėnų pirminės sveikatos priežiūros centro, Šilalės rajono socialinių paslaugų namų, VšĮ Kvėdarnos ambulatorijos, VšĮ Šilalės rajono ligoninės, UAB „Andoka“, VšĮ Laukuvos ambulatorijos, UAB „Solregis“, UAB „Pajūrio saulės klinika“ ir Nacionalinio visuomenės sveikatos centro Tauragės departamento Šilalės skyriaus darbuotojams.

Renginio svečius puikiu pasirodymu džiugino Laura Remeikienė ir grupė „Chameleonas“, o po renginio laukė vaišės.

Džiaugiamės šia puikia proga stabtelėti, atsigręžti ir šiltai pasveikinti tuos, kurie žmogų lydi nuo pirmųjų iki paskutinių gyvenimo akimirkų, ir nuoširdžiai dėkojame visiems šventės rėmėjams, padėjusiems sukurti puikią šventinę nuotaiką: UAB „Andoka“, VšĮ Šilalės pirminės sveikatos priežiūros centras, VšĮ Kaltinėnų pirminės sveikatos priežiūros centras, VšĮ Šilalės rajono ligoninė, UAB „Solregis“, UAB „Pajūrio Saulės klinika“, VšĮ Kvėdarnos ambulatorija, UAB „Šilalės šeimos gydytojo praktika“.

Šilalės rajono savivaldybės administracija