Gyventojus, besidominčius kodėl nepradeda veikti Laisvalaikio ir sporto kompleksas Šilalėje,  informuojame, jog rangovui UAB „Telšių statyba“ baigus darbus, buvo pastebėti tam tikri trūkumai, kuriuos jis privalėjo ištaisyti. Pašalinus numatytus trūkumus, statybos darbų perdavimo–priėmimo aktas pasirašytas praėjusių metų gruodžio 13 d.

Rangos sutartyje numatyta, jog statybos užbaigimo terminas yra 105 dienos nuo darbų perdavimo–priėmimo akto pasirašymo. Per šį laikotarpį rangovas parengia ir įkelia reikalingą dokumentaciją į IS „Infostatyba“. Valstybinė teritorijų planavimo ir statybos inspekcija prie AM patikrina pateiktą dokumentaciją ir sudaro komisiją statybos užbaigimo procedūroms atlikti. Jeigu per tą laikotarpį Užsakovui yra pateikti užbaigimo komisijos privalomieji nurodymai, Rangovas privalo ištaisyti komisijos nurodytus trūkumus. Visi darbai turi būti užbaigti ne vėliau kaip iki šių metų kovo 27 d.

Pažymėtina, jog minėti procesai nepriklauso vien  nuo savivaldybės, tačiau daroma viskas ir tikimasi, jog laisvalaikio ir sporto kompleksu netrukus galės džiaugtis sporto aistruoliai.

Šilalės rajono savivaldybės administracija