Vienas iš magiškiausių laikotarpių – Kalėdų laukimas. Tai – stebuklų kupinas metas, kuomet pamažu susimąstome apie praėjusius metus, nuveiktus darbus, įgyvendintas svajones. Visų širdys prisipildo laukimu, džiaugsmu ir maloniais rūpesčiais, o didžiosios žiemos šventės mažais žingsniais artėja mūsų link.

Šiais metais Šilalės rajono meras Tadas Bartkus pakvietė Šilalės, Laukuvos, Kaltinėnų ir Pajūrio vaikų dienos centro lankytojus prisidėti prie Šilalės rajono savivaldybės eglutės puošimo magiškais rankų darbo žaisliukais.

Kartu su pagrindine miesto egle buvo įžiebta ir savivaldybės fojė stovinti eglė. Ją papuošė daugiau nei 150 vaikų ir darbuotojų rankomis siūtų širdies formos žaisliukų, kurie simbolizuoja vienybę, meilę ir pagarbą.

Pasirinktos raudona ir balta spalvos. Balta spalva – tyrumo simbolis, suteikianti daugiau šviesos. Raudona – energijos, drąsos ir turtų spalva. Šios spalvos pasirinktos neatsitiktinai, jos dominuoja Šilalės miesto herbe (sidabrinę keičia balta).

Nuoširdi padėka vaikų dienos centrų lankytojams ir socialinėms darbuotojoms: Indrei Pudževytei, Ingai Ežerskienei, Oksanai Kerinaitei, Daivai Pocienei už ne vieną dieną kurtus šiuos nuostabius kalėdinės eglutės žaisliukus.

Taip pat dėkojame Šilalės vaikų dienos centro darbuotojoms ir lankytojams už skirtą laiką eglutės papuošimui.

Tegul ši meile, vienybe ir pagarba dvelkianti eglė džiugina Šilalės rajono  savivaldybės darbuotojų ir savivaldybės svečių akis bei širdis. Gražaus švenčių laukimo!

Mero patarėja Sandra Jokubauskė