Šilalės rajono savivaldybės meras Tadas Bartkus, Bilionių seniūnijos seniūnė (laikinai einanti Bijotų seniūnijos seniūno pareigas) Loreta Daukantienė ir Košių seniūnaitijos seniūnaitė Lina Zubrickienė pasveikino Bijotų seniūnijoje, Košių kaime gyvenančius Joną ir Stefaniją Dinapus deimantinių vestuvių metinių proga.

Sveikindamas šios brandžios sukakties proga meras linkėjo, kad kiekviena diena praleista kartu atneštų dar daugiau džiaugsmo ir laimės. Gyvenimo dovana yra sulaukti šios vestuvių metinių dienos drauge, todėl reikia džiaugtis šia nuostabia dovana.

Meras teiravosi, kaip sutuoktiniai apibūdintų šiuos santuokoje nugyventus metus. Stefanija juokaudama sakė nejutusi visų šių prabėgusių metų. Teigė, kad šešiasdešimt metų prabėgo kaip geras dešimtmetis.

Dalindamiesi jaunystės prisiminimais sutuoktiniai pasakojo, kad susipažino dar vaikystėje. Gyveno gretimuose kaimuose Stefanija – Bardžiuose, o Jonas – Antininkuose. Pora susitikdavo gegužinėse, kurios vykdavo Košiuose, kur šiuo metu šeima gyvena. Vėliau susitikdavo kolūkyje, kuriame abu dirbo didžiąją gyvenimo dalį, o po kurio laiko nutarė kurti bendrą šeimą. Stefanija ir Jonas užaugino dvi dukras ir sūnų, sulaukė aštuonių anūkų.

Jaukių ir šiltų prisiminimų, meilaus apkabinimo ir amžinos meilės Jums, vestuvių metinių proga!

Mero patarėja

Sandra Jokubauskė