Į susitikimą atvyko Šilalės Šv. Pranciškaus Asyžiečio parapijos dekanas Saulius Katkus ir vikaras Virginijus Būta, Pajūrio Švč. Trejybės parapijos klebonas Jonas Jucys, Kaltinėnų Šv. Jono Krikštytojo parapijos klebonas Narsutis Petrikas, Kvėdarnos Švč. Mergelės Marijos Nekaltojo Prasidėjimo parapijos klebonas Edgaras Petkevičius, Pajūralio Šv. Joakimo parapijos klebonas Kazys Žąsytis ir evangelikų liuteronų bažnyčios kunigas Mindaugas Dikšaitis.

Susitikime su gerbiamais dvasininkais dalyvavo rajono savivaldybės meras Tadas Bartkus, vicemerė Jolanta Skrodenienė, vicemeras Ignas Gužauskis ir administracijos direktorius Andrius Jančauskas.

Meras T. Bartkus pasidžiaugė, kad dvasininkai rado laiko susitikti ir aptarti nuveiktus darbus, rūpimus klausimus ir pasidžiaugti gražia bendryste. Dėkojo dvasininkams už jų nuoširdumą, atsidavimą vedant parapijiečius dvasiniu keliu. Kvietė susitikimus daryti dažniau.

Parapijų dvasininkai dalijosi savo pastebėjimais, mintimis apie kasdieninius rūpesčius, parapijų reikalus. Dekanas Saulius Katkus ir evangelikų liuteronų bažnyčios kunigas Mindaugas Dikšaitis įteikė administracijos vadovams padėkos dovanėles.

Susitinkamas baigėsi gražiais ir šiltais linkėjimais ateinančių švenčių proga.

Mero patarėja

Sandra Jokubauskė