Vakar Šilalės rajono savivaldybės meras Tadas Bartkus, Žadeikių seniūnas Faustas Meiženis, seniūnijos darbuotoja Sandra Macienė ir Palokysčio seniūnaitis Arvydas Luganeckas pasveikino Dulkių Lauko kaime gyvenančius Oną ir Kazimierą Kolesinskus deimantinių vestuvių metinių proga.

,,60 metų santuokoje –  nuostabus laikotarpis, kai yra kuo džiaugtis ir kuo didžiuotis. Ne kiekvienas sulaukia tokios gražios šventės poroje. Linkiu, kad šios deimantinės vestuvės būtų graži akimirka pažvelgti į praeitį ir prisiminti nuostabiausius gyvenimo momentus ir jais pasidžiaugti. Džiaugtis reikia ir už gyvenimo suteiktą dovaną – švenčiant deimantines vestuves delne spausti mylimo sutuoktinio ranką. Laimės, džiaugsmo, Dievo palaimos” – sveikindamas sakė meras.

Dulkių Lauko kaime esančioje, autentiškumu alsuojančioje sodyboje gyvenantys O. K. Kolesinskai užaugino keturias dukras, sulaukė penkiolikos anūkų ir keturių proanūkių. Nuo vaikystės kaimynystėje augę, o vėliau šeimą sukūrę sutuoktiniai iki šių dienų stengiasi rūpintis savo buitimi. Didelę pagalbą teikia netoliese gyvenanti dukra, kuri rūpinasi tėvų mityba, vaistais, nuvykimu į gydymo įstaigas.

Sveikiname Oną ir Kazimierą Kolesinskus brandžios sukakties proga ir linkime džiaugsmą, laimę, stiprybę ir sveikatą nešančių dienų!

 

Mero patarėja Sandra Jokubauskė