Lapkričio 17 d. Šilalės rajono meras Tadas Bartkus ir vicemeras Ignas Gužauskis lankėsi Laukuvoje, kur nuo spalio mėnesio asociacija „Laukuviečiai“  pradėjo teikti sveikatinimo paslaugas. Susitikime taip pat dalyvavo Laukuvos seniūnas Virgilijus Ačas.

Įgyvendinamas projektas „Pavežėjimo ir sveikatinimo paslaugų kūrimas Laukuvoje“ suteikė galimybę asociacijai atverti termomasažo studiją, kurioje kiekvienas Šilalės rajono gyventojas gali naudotis masažo paslaugomis.

Projekto lėšomis asociacija įsigijo naują neįgaliųjų kelionėms pritaikytą mikroautobusą ,,Ford“ ir šešias „Ceragem“ masažines lovas, kuriose yra šešios masažo technikos, naudojami mineralai maloni šiluma. Visa termomasažo programa trunka šešiasdešimt minučių.

Meras domėjosi, ar daug bendruomenės narių jau pasinaudojo šia asociacijos „Laukuviečiai“ teikiama paslauga. Asociacijos narė Reda Knystautienė džiaugėsi, kad studijoje lankėsi nemažai kitų seniūnijų gyventojų, kurie labai patenkinti šia nauja paslauga.

Vicemerui buvo įdomu, kokias paslaugas asociacija teikia su mikroautobusu. R. Knystautienė paaiškino, kad jų tikslas termomasažines lovas transportuoti arčiau rajono žmonių, taip pat neturintiems savo transporto gali pasiūlyti pavežėjimo paslaugą.

Taip pat šiais metais „Laukuviečiai“ įgyvendino dar vieną projektą „Asociacijos „Laukuviečiai“ materialinės bazės stiprinimas“, kurio lėšomis buvo įsigytas marškinėlių dekoravimo komplektas (pjaustiklis su termopresu) bei puodelių ir kitų sublimacinių suvenyrų dekoravimo komplektas (sublimacinis spausdintuvas su termopresu).

Laukuviškė R. Knystautienė džiaugiasi nauja įranga, nes ji suteiks galimybę asociacijai gaminti miestelį reprezentuojančią atributiką. Šia įranga žada dalintis su Laukuvos vaikų dienos centro lankytojais bei Laukuvos Norberto Vėliaus gimnazijos bendruomene.

Linkime sėkmės asociacijai „Laukuviečiai“ įgyvendinant visas idėjas.

Mero patarėja

Sandra Jokubauskė