„Organų donorystę mes galime palaikyti ir dėkingumą išreikšti tik taip: aiškindami organų donorystės prasmę ir sakydami, kad aš gyvenu tik dėl donoro ir jo artimųjų sutikimo donorystei – tik dovanotas organas išgelbėjo man gyvybę,“ – taip apie donorystę sako dabar gyvenimu besidžiaugianti Gabrielė.
Šiandien 15 val. prie Šilalės rajono savivaldybės visus kvietėme prisijungti prie asociacijos „Gyvastis“ organizuojamos žvakučių uždegimo iniciatyvos – pabūti kartu ir pagerbti organų donorus.
Ši iniciatyva Lietuvoje organizuojama jau 10-ąjį kartą.
Labai džiaugiuosi, kad šiemet pavyko suburti labai šaunią komandą, o tai reiškia, kad apie organų donorystę – jos prasmę ir galimybes – sužinojo dar daugiau žmonių.
Žvakučių uždegimas mirusiems donorams pagerbti – šiltas renginys, turintis didelę prasmę. Žvakutės sušildo mirusiųjų sielas ir gyvųjų širdis.
Nuoširdų AČIŪ tariu visiems renginio dalyviams ir savo komandai: Inetai Butvidienei, Vitalijai  Kromelytei Daukšienei, Guodai Juškaitei, Alvydui Juodviršiui, Vaidai Janulevičienei, Vilmai Navardauskienei, Sandrai Jokubauskei, Gediminui Pilypui, Karolinai Šiaudvytienei, Tautvydui Jonaičiui.
Inesa Kozlovienė, Šilalės rajono savivaldybės mero patarėja