Spalio 25 dieną meras Tadas Bartkus, Upynos seniūnijos seniūnas Kęstutis Ačas, socialinė darbuotoja Vilija Bambalienė ir kt. vyko pasveikinti garbingo 95-ojo jubiliejaus proga Upynos seniūnijos gyventojus: Prancišką Šimkienę, gyvenančią Paežerio k. ir Pranciškų Kinderį, gyvenantį Negėrų k.

Jubiliatė Pranciška Šimkienė spalio 5-ąją atšventė savo 95-ąjį jubiliejinį gimtadienį. Šviesaus proto, charizmatiška jubiliatė džiaugėsi jai parodytu dėmesiu ir dėkojo, kad gimtadienio proga sulaukė tiek daug dėmesio, apie kurį net nesvajojo. Sveikinimo metu jubiliatei dovanotas muzikinis kūrinys, kurį atliko Renata Gužauskienė.

Kitas garbingo 95-ojo jubiliejinio gimtadienio sulaukęs jubiliatas – Pranciškus Kinderis, kuris šiuo metu gyvena su anūko Egidijaus Jurgaičio šeima Negėrų k. Nuostabus kalvis, savo amato žinovas padėjo ne vienam žmogui. Be jo pagalbos neapsieidavo nė vienas, kuriam reikėjo arklio kanopų apkaustų. Darbštus, sąžiningas, pagelbstintis žmogus – visi šie žodžiai apie jubiliatą P. Kinderį.

P. Kinderis su žmona užaugino dukrą ir keturis sūnus, sulaukė penkiolikos anūkų ir net 33 proanūkių.

Meras T. Bartkus, sveikindamas jubiliatus, linkėjo, kad Dievas nepagailėtų sveikatos, artimųjų meilės, linksmų bei prasmingų pokalbių, gražių akimirkų, kurios sugrąžintų į prabėgusių metų prisiminimus.

Dievo palaimos ir stiprybės šios gražios, patirties praturtintos, sukakties proga!

 

Šilalės rajono savivaldybė