Spalio 10-ąją minima Vietos savivaldos diena. Ši diena visiems primena, kad savivalda – tai demokratijos pagrindas, atsakomybės reikalaujanti pareiga visuomenei ir darbas savojo krašto labui.

Savivaldybės administracijos darbuotojams ši diena – profesinė šventė. Nuo ryto Administracijos vadovai nuoširdžiai dėkojo už tai, kad darbuotojai rūpestingai atlieka jiems pavestas užduotis ir atsakingai žiūri į savo darbą. Vakare darbuotojai buvo pakviesti į Šilalės kultūros centrą trumpai akimirkai pabūti drauge, pasiklausyti gražios muzikos ir pasimėgauti bendryste.

Šventinio vakaro metu Šilalės rajono savivaldybės administracijos direktorius Andrius Jančauskas, vicemerė Jolanta Skrodenienė, vicemeras Ignas Gužauskis sveikino darbuotojus, linkėdami sėkmės, gražaus tarpusavio kolegų bendradarbiavimo bei pasisekimo ne tik darbuose, bet ir gyvenime. Priminė darbų rutinoje nepamiršti ir savęs.

Šilalės rajono savivaldybės mero Tado Bartkaus sveikinimo žodžius perdavė vakaro vedėjas Alvydas Juodviršis:

,,Nors šį vakarą aš ne su Jumis, tačiau noriu nuoširdžiai Jums padėkoti už sąžiningą darbą, profesionalumą, kantrybę ir pagarbą mūsų krašto žmonėms. Didžių tikslų neįmanoma pasiekti vienam ir net jei galima, tai yra daug sunkiau. Kodėl? Taip yra todėl, kad tik puiki komanda padeda, motyvuoja ir įkvepia siekti geriausių rezultatų. Šiandien aš džiaugiuosi, kad mano komandoje Jūs, mieli darbuotojai.“

Vakaro eigoje įteiktos Šilalės rajono savivaldybės mero T. Bartkaus padėkos už nuoširdų 10-ies, 20-ies ir 30-ies metų darbą Šilalės rajono savivaldybės administracijoje:

  • Aivarui Dobilui ­– Kvėdarnos seniūnijos seniūnui;
  • Edgarui Laurinavičiui – Kaimo reikalų ir aplinkosaugos skyriaus vyr. specialistui;
  • Dovilei Dobilienei – Šilalės kaimiškosios seniūnijos vyr. specialistei;
  • Domui Ūksui – Veiklos administravimo skyriaus kompiuterių technikui;
  • Admui Jakui – Didkiemio seniūnijos darbininkui;
  • Esterai Andriušienei – Turto ir socialinės paramos skyriaus socialinės rūpybos specialistei;
  • Sandrai Macienei – Žadeikių seniūnijos valytojai;
  • Angelei Petrošienei – Laukuvos miestelio gatvių tvarkytojai;
  • Rūtai Šimutienei – Laukuvos laisvalaikio salės valytojai;
  • Miglei Zybartienei – Palentinio seniūnijos seniūnei;
  • Jonui Gečui – Kaltinėnų seniūnijos elektrikui.

Spalio 10 d. savo gimtadienius šventė Biudžeto ir finansų skyriaus vedėja Danguolė Vėlavičiutė ir Centralizuoto buhalterinės apskaitos skyriaus vyresnioji buhalterė Rimutė Petrauskienė, kurioms šventinio vakaro dalyviai sudainavo gimtadienio dainą.

Renginio pradžioje dalyvius nustebino lyrinė daina, kurią atliko vakaro vedėjas Alvydas Juodviršis. Šventinę atmosferą kūrė Valdo Lacko, Renatos Gužauskienės atliekamos dainos, kurios palietė kiekvieno klausytojo širdis.

Renginio pabaigoje laukė šventinis tortas, kurį padovanojo Tauragės AVPK Šilalės rajono policijos komisariatas.

Nuoširdi visų padėka Šilalės meno mokyklai už papuošimus, Šilalės rajono savivaldybės kultūros centrui už pagalbą organizuojant renginį.

 

Šilalės rajono savivaldybės administracija