WoW University – nevyriausybinė organizacija, veikianti kaip online neformalus universitetas moterims, kurio tikslas įgalinti moteris socialinei ir ekonominei nepriklausomybei. Mes tikime viso gyvenimo mokymosi galia. Kiekvienais metais universitetas suburia 2500 studenčių, o universitete dėsto aukščiausio lygio profesionalai, antrepreneriai ir savo srities žinovai, kurie kuria turinį tik mūsų universiteto studentėms. Siekiame, kad kiekviena moteris turėtų galimybę eiti į gyvenimą pasitikėdama savimi, savo gebėjimais, kompetencijomis ir kurdama vertę sau bei visuomenei.

Kadangi universitetas yra online, mūsų kursai pasiekiami kiekvienai moteriai, nepriklausomai nuo gyvenamosios vietos. Norėdami spręsti moterų nedarbo problemą, stiprinti jų kompetencijas ir įgūdžius mažesniuose miestuose ir miesteliuose, siekiame pradėti projektą su savivaldybėmis „Už ateičiai pasiruošusią moterį“, kurio pradžia suplanuota 2024 m. Numatoma projekto trukmė – 1 metai. Projektas būtų įgyvendinimas pagal WoW University Karjeros ir kompetencijų centro programą. Per 5 mėnesius moterys gauna galimybę atnaujinti savo žinias, persikvalifikuoti ir sėkmingai grįžti į darbo rinką.

Šią programą pradėjome 2023 metų pradžioje ir per 2 etapus, joje dalyvavo 34 moterys, iš kurių 21 – įsidarbino ar pradėjo savo verslą. Į programą norėjo patekti net 200 moterų!

Šią programą sudaro: 

  • Paskaitos
  • Asmenybės ir karjeros testai
  • Mentorystė ir konsultacijos individualiai dalyvėms
  • Įdarbinimo advokacija prieš darbdavį iš WoW pusės programos pabaigoje

Projekto įgyvendinimo metu bei pabaigoje, WoW University darytų viešinimo kampaniją nacionaliniu ir savivaldybės lygmeniu apie pasiektus rezultatus bei sukurtą poveikį. Kviečiame tapti pokyčio dalimi! 

Norime Jus pakviesti į susitikimą su organizacijos vadove Inga Jablonske, kuris vyks rugsėjo 27 d., nuo 13 h. Susitikimo trukmė – iki 45 minučių. Susitikime kviečiame dalyvauti Jus ir kitus savivaldybės atstovus, kuriems rūpi suaugusiųjų neformalaus švietimo plėtra bei socialinių problemų sprendimas vietos lygmeniu.

Norėdami dalyvauti susitikime, labai maloniai prašome užpildyti šią trumpą registracijos formą: https://forms.gle/hCF7HFNfV2Hxzdex5

Susitikimo nuorodą atsiųsime užsiregistravusiems asmenims. Registracijos lauksime iki rugsėjo 18 dienos. 

Morta Gudeliauskaitė
Partnerysčių koordinatorė
+37060725669

morta@wowuniversity.org