Prie Jaunimo reikalų agentūros kuriamo Jaunimo politikos ambasadorių tinklo buvo kviečiami aktyvūs, motyvuoti, jaunimo galimybėmis bei savanoriška veikla besidomintys jaunuoliai iš visos Lietuvos, kurie savo miestuose, miesteliuose, įvairiose organizacijose galėtų tapti Jaunimo politikos ambasadoriais.

Šilalės rajono jaunimo atstovės šiam tinklui tinkamai įgyvendinti yra trys: Gabija Jakaitė, Viltė Kybartaitė ir Austėja Paulauskaitė. Šios trys ambicingos merginos yra visuomet pasiruošusios skubėti jaunimui į pagalbą! Anot merginų, pastebimas reikšmingos informacijos apie jaunimo politikos įgyvendinimą visame Šilalės rajone trūkumas. Jaunimo politikos ambasadorės akcentuoja, jog jaunimas yra pasyvus, todėl privalu atkreipti dėmesį į jaunimo užimtumo ir įtraukos skatinimą, propagavimą. Merginos prižada stengtis, jog Šilalės rajono jaunimas turėtų pakankamai galimybių savęs realizavimui ir laisvalaikio praleidimui.

Jaunimo politikos ambasadoriai įsipareigoja ne mažiau nei vienerius metus dalyvauti ir (ar) savanoriauti Jaunimo reikalų agentūros organizuojamuose susitikimuose, renginiuose, mokymuose, dalyvauti susitikimuose kaip patariamosios grupės atstovai, teikti pasiūlymus jaunimo politikos formuotojams priimant sprendimus jaunimo politikos srityje, dalintis bei skleisti informaciją apie jaunimo politiką, jaunimo įgalinimo ir jaunimo užimtumo galimybes, inicijuoti  projektus, skirtus supažindinti jaunus žmones su jaunimo politika nacionaliniu bei tarptautiniu lygmeniu.

Jaunimo reikalų agentūros apmokytos Gabija, Austėja ir Viltė nekantrauja padėti atsiskleisti Šilalės rajono jaunimui, todėl visada laukia Jūsų genialių idėjų!

Su Jaunimo politikos ambasadorėmis susisiekti galite:

Gabija Jakaitė: https://www.facebook.com/Gabijajal

Viltė Kybartaitė: https://www.facebook.com/vilte.kybartaite.9

Austėja Paulauskaitė: https://www.facebook.com/profile.php?id=100006092236678

Jaunimo reikalų koordinatorė Vaida Janulevičienė: 312 kab., tel. (8 449) 76135, mob. 8 67493478, el. p. vaida.januleviciene@silale.lt

 

Informacija ir nuotraukos: Gabijos Jakaitės, Viltės Kybartaitės ir Austėjos Paulauskaitės