Prieš mažiau nei savaitę baigėsi jubiliejinis, 490-asis, Šilalės miesto gimtadienis. Šventės metu pramogų ir užsiėmimų netrūko nei mažam, nei dideliam. Viena iš šventės sudedamųjų dalių buvo giliukų alėja Dariaus ir Girėno skvere. Tai Šilalės rajono savivaldybės įstaigų ir įmonių dovana miestui ir jo gyventojams gimtadienio proga.

Šilalės rajono savivaldybės vadovai: meras Tadas Bartkus, vicemerė Jolanta Skrodenienė ir administracijos direktorius Andrius Jančauskas, norėdami atsidėkoti už prisidėjimą prie Šilalės miesto gimtadienio, vakar, rugpjūčio 11 d., į savivaldybę sukvietė įstaigų ir įmonių atstovus. Nors, kaip prisiminė vadovai, pradžioje išsakius idėją įstaigoms ir įmonėms kurti giliukus, jos netryško dideliu entuziazmu, tačiau galutinis rezultatas pranoko ir iniciatyvos dalyvių, ir vadovų, ir miesto gyventojų lūkesčius.

Savivaldybės vadovai džiaugėsi, jog akcijos dalyviai prisidėjo prie šventinės atmosferos kūrimo ir padovanojo puikių akimirkų bei emocijų. Dėkodami už dalyvavimą Šilalės miesto 490-ties metų jubiliejaus proga organizuotoje iniciatyvoje „Gilė 2023“ ir bendruomeniškumą vadovai šios akcijos dalyviams įteikė atminimo padėkas ir įsteigtas miesto šventės rėmėjų dovanas.

Šilalės rajono savivaldybės administracija