VšĮ Lietuvos žemės ūkio konsultavimo tarnyba (toliau – Konsultavimo tarnyba) šiemet švenčia savo veiklos 30-metį. 1993 m. birželio 1-ąją įkurta įstaiga jau trečią dešimtmetį kuria ir plėtoja visą šalį apimančią žemės ūkio konsultavimo sistemą. Konsultavimo tarnyba konsultuoja ūkininkus finansinės apskaitos, verslo ekonomikos, augalininkystės, miškininkystės, gyvulininkystės ir kitais aktualiais klausimais.

Šiandien, liepos 11-ąją, šią sukaktį minėjo ir Konsultavimo tarnybos Šilalės biuras. Pasveikinti kolektyvo narius atvyko Šilalės rajono savivaldybės vicemerė Jolanta Skrodenienė, Administracijos direktorius Andrius Jančauskas, Kaimo reikalų ir aplinkosaugos skyriaus vedėja Virginija Bukauskienė. Sveikindami veiklos jubiliejaus proga, jie linkėjo glaudaus bendradarbiavimo ir toliau sėkmingai tęsti pradėtus darbus.

Konsultavimo tarnybos Šilalės biuro vadovė Jūratė Ciparienė, priminė biuro kūrimosi istoriją, biuro veiklą ir svarbą. Taip pat dėkojo į minėjimą susirinkusiems ūkininkams bei svečiams.

Šilalės rajono savivaldybės administracija