Birželio 27 d. Šilalės rajono savivaldybės meras Tadas Bartkus ir Administracijos direktorius Andrius Jančauskas susitiko su AB ,,Kelių priežiūros“ Šilalės kelių tarnybos (toliau – Kelių tarnyba) vadovu Sauliumi Varkala. Kartu su svečiu Savivaldybės vadovai diskutavo apie Kelių tarnybai priklausančių Šilalės rajono kelių būklę.

Atsižvelgdamas į gyventojų gaunamus skundus dėl Kelių tarnybai priklausančių žvyrkelių priežiūros, meras domėjosi, kokia situacija dėl šių kelių priežiūros. S. Varkala informavo, jog jiems priklauso apie 180 km žvyrkelių, dėl užsitęsusios sausros darbai buvo pristabdyti, tačiau šiuo metu didžioji dalis jau greideriuota, liko dar apie 20 proc. negreideriuotų žvyrkelių, bet darbai vyksta.

Vadovai taip pat nurodė gyventojų skundą dėl tilto per Ašučio upę, netoli Šarūnkalnio pramoninės zonos, būklės. Važiuojant automobiliu jaučiamas gan stiprus smūgis per įlinkį, taip pat kyla estetinis tilto turėklų išvaizdos klausimas. Kelių tarnybos atstovas po susitikimo žadėjo vykti apžiūrėti kelio, taip pat informavo, jog planuoja šiek tiek atnaujinti, perdažyti tilto turėklus.

Susitikimo metu taip pat kalbėta apie kelių išdaužų tvarkymą, pėsčiųjų ir dviračių takus, aptarti kiti aktualūs klausimai.

 

Šilalės rajono savivaldybės administracija