Birželio 8-ąją mokslo metus užbaigė Šilalės suaugusiųjų mokyklos 4 specialiųjų klasių mokiniai. Šventėje dalyvavusiems vaikučių tėveliams ir svečiams, tarp kurių buvo Šilalės rajono savivaldybės vicemerė Jolanta Skrodenienė ir administracijos direktorius Andrius Jančauskas, pristatyti per metus nuveikti darbai. Vaikai kartu su savo mokytojomis dalyvavo įvairiuose edukaciniuose užsiėmimuose, lankėsi rajone esančiose įstaigose, vyko į įvairias ekskursijas.

Šventinę mokslo metų užbaigimo atmosferą kūrė ir patys mokiniai su mokytojais, sušokę bei sudainavę ne vieną gražią dainą ir šokį. Vaikų pasirodymais džiaugėsi ir savivaldybės vadovai. Jie, sveikindami sėkmingai užbaigus mokslo metus, pasidžiaugė vaikučių aktyvumu, jų šypsenomis ir noru dalyvauti įvairiose veiklose, dėkojo Šilalės suaugusiųjų mokyklos bendruomenei už sunkų, tačiau labai rezultatyvų darbą. Jie taip pat perdavė sveikinimo žodžius nuo savivaldybės mero Tado Bartkaus, kuris buvo išvykęs ir negalėjo dalyvauti renginyje.

Šventės metu mokyklos direktorė Daiva Rudminienė aktyviausiems mokiniams įteikė padėkos raštus. Savivaldybės vadovų apsilankymas šioje įstaigoje baigtas patalpų ir turimos įrangos apžiūrėjimu.

Šilalės rajono savivaldybės administracija