Šilalės rajono savivaldybės meras Tadas Bartkus ieško komandos nario, kuris norėtų prisidėti prie Šilalės krašto teigiamo įvaizdžio formavimo ir vykdytų efektyvias bei sėkmingas viešųjų ryšių funkcijas.

Valstybės tarnautojas, einantis šias pareigas, bus atsakingas už Savivaldybės ir mero veiklos viešinimą, kurs mūsų krašto teigiamą įvaizdį, formuos tinkamo nacionalinio ir tarptautinio reprezentavimo strategiją, teiks pasiūlymus ir rekomendacijas dėl savivaldybės vizijos ir strategijos formavimo bei įgyvendinimo. Taip pat patarėjas bus atsakingas už Savivaldybės viešuosius ryšius, konsultuos savivaldybės vadovus ir administracijos darbuotojus dėl savivaldybės veiklos pristatymo žiniasklaidos priemonėse, atliks savivaldybės veiklos aprašymo žiniasklaidoje analizę, bendradarbiaus su žiniasklaidos atstovais, nevyriausybinėmis organizacijomis ir Šilalės rajono gyventojų diaspora užsienyje. Mero pavedimu, atstovaus jam oficialiuose priėmimuose, susitikimuose ir renginiuose, pagal kompetenciją rengs informacinius pranešimus, atliks kitas funkcijas.

Reikalavimai kandidatams: aukštasis universitetinis išsilavinimas (bakalauro kvalifikacinis laipsnis) arba jam lygiavertė aukštojo mokslo kvalifikacija.

Privalumas kandidatuojant į šias pareigas – darbo viešųjų ryšių srityje patirtis.

Darbo užmokestis nuo 2046 Eur (neatskaičius mokesčių), derinamas priklausomai nuo kandidato patirties ir kompetencijų.

Gyvenimo aprašymo laukiama iki š. m. liepos 15 d. el. paštu meras@silale.lt