Praėjusio mėnesio pabaigoje Šilalėje vyko Jaunučių U15 vaikinų B diviziono grupės rungtynės, kuriose susirungė ir garbingą antrąją vietą iškovojo Šilalės SM komanda, treniruojama kraštiečio Raimondo Matučio. Tokio gero rezultato šiame divizione Šilalės kraštas nebuvo iškovojęs jau kurį laiką. Šilalės rajono savivaldybės meras Tadas Bartkus, norėdamas padėkoti treneriui ir jo komandai, suorganizavo susitikimą su jais.

Savivaldybės meras R. Matučiui padėkojo už atsidavimą savo profesijai ir jaunosios kartos ugdymą sportinėje srityje bei mūsų miesto vardo garsinimą, už tai, kad  vaikams suteikia ne tik reikalingų žinių krepšinio srityje, bet ir pasitikėjimo savimi. Saldi dovana įteikta ir jauniesiems krepšininkams. R. Matutis, įteikdamas simbolinį medalį savivaldybės merui, padėkojo už nuolatinę savivaldybės finansinę ir kitą reikalingą pagalbą įvairių varžybų ir stovyklų metu.

Susitikimo metu svečiai kalbėjo apie Šilalėje esančias sporto aikšteles, savivaldybės meras pasidžiaugė, jog kitą sezono treniruotes komanda turbūt galės pradėti naujajame Šilalės sporto ir laisvalaikio centre. Atsisveikinant meras komandai palinkėjo taiklių metimų ir dar daugiau svarbių pergalių.

 

Šilalės rajono savivaldybės administracija