Pirmoji ir didžiausia licencijuota  pakuočių atliekų tvarkymo organizacija Lietuvoje „Žaliasis taškas“ kviečia prisijungti prie NEMOKAMŲ nuotolinių edukacijų ciklo „Žaliasis raštingumas“, kurio tikslas – supažindinti visuomenę su teisingu praktiniu aplinkosaugos principų taikymu kasdienėje veikloje, parodant, jog būti gamtai draugišku žmogumi – nesudėtinga ir prasminga!

Gegužės mėnesio edukacijų metu – prieš pasitinkant vasarą – prisiminsime teisingo rūšiavimo svarbą bei taisykles tam, kad vasaros atostogos būtų linksmos ir naudingos ne tik mums, bet ir gamtai! Taip pat edukacijų metu pristatysime antrinio panaudojimo galimybes norintiems paruošti smulkmenėlę Tėčiui!

SVARBU! Prašome atkreipti dėmesį, kokiai amžiaus grupei skirtos edukacijos bei registruojantis nurodyti teisingą el. pašto adresą! Edukacijos vyksta nuotoliniu būdu.

GEGUŽĖ

4 d. 10:00 – 10:45 Paskaita. “Rūšiavimui atostogų – nėra!”

Priešmokyklinio amžiaus vaikams bei 1-4 kl. mokiniams.

Registracija: https://forms.gle/cV68mhxBbskioQ3p9

11 d. 14:00 – 14:45 Paskaita. “Rūšiavimui atostogų – nėra!”

Vyresniųjų klasių mokiniams (nuo 5 kl.) ir ekologija besidomintiems suaugusiesiems

Registracija: https://forms.gle/E3sJE6FiTGUsUvh96

18 d.  10:00 – 10:45 Kūrybinės dirbtuvės. Dovanėlė tėčiui!

Priešmokyklinio amžiaus vaikams bei 1-4 kl. mokiniams

Registracija: https://forms.gle/smsVrJuitEeTtMEv9

Kviečiame sekti facebook puslapį Žaliasis taškas, kuriame informacija apie edukacijas su nuorodomis į registracijas bei kitus organizuojamus renginius pasirodo anksčiausiai.

Daugiau informacijos rasite: Facebook Žaliasis taškas, kilus klausimams prašome kreiptis el. paštu svetaineztl@gmail.com arba tel. nr. 867756545.

Visų edukacijų tvarkaraštį taip pat galite rasti: https://www.zaliasistaskas.lt/zaliasis-rastingumas/