Šiandien, balandžio 24 d., Šilalės rajono savivaldybėje lankėsi Erasmus+ projekto ,,Everyone is someone“ („Kiekvienas yra kažkas“) dalyviai iš Italijos, Estijos, Lenkijos (atstovai iš mūsų miesto partnerio Krasniko), Turkijos ir Graikijos. Tai mokiniai ir juos lydintys mokytojai, atvykę į Šilalės Dariaus ir Girėno progimnaziją. Šios programos tikslas – domėtis mokinių savivalda ir įtraukti jauną žmogų į visuomenės gyvenimą.

Svečius savivaldybėje pasitiko Šilalės rajono savivaldybės mero pavaduotoja Lineta Dargienė ir administracijos direktorius Gedeminas Sungaila. Vadovai susitikimo dalyviams pristatė mūsų kraštą, trumpai papasakojo apie žinomiausius lankytinus rajono objektus, parodė filmuką apie rajono gyventojų ir miesto svečių itin pamėgtą Padievaičio piliakalnį. Projekto dalyviams jie linkėjo gerų įspūdžių ir prasmingų naujų pažinčių, mokinius lydintiems atstovams įteiktos simbolinės atminimo dovanos.

Šio vizito metu programos dalyviai ne tik aplankys populiariausius Šilalėje esančius objektus, bet ir vyks į Klaipėdą, Nidą, dalyvaus įvairiuose edukaciniuose užsiėmimuose.