Vasario 24 d. Šilalės kultūros centre vyko Šilalės Simono Gaudėšiaus gimnazijos LXXXI laidos Šimtadienio šventė, kurioje dalyvavo Šilalės rajono savivaldybės meras Algirdas Meiženis, mero pavaduotoja Lineta Dargienė.

Meras A. Meiženis, pasveikinęs visus susirinkusius į Šimtadienio šventę, dvyliktokams linkėjo sėkmės egzaminuose ir dar tą šimtą dienų stropiai pasimokyti, kad sėkmė lydėtų kiekviename egzamine. Patikino, kad iš dabartinių abiturientų tikrai išaugs gydytojų, mokytojų, socialinių darbuotojų, valstybės tarnautojų ir kitų šaliai reikalingų profesijų atstovų, o gal net valdžios atstovų.

Mero patarėja L. Dargienė buvusiems kolegoms pedagogams linkėjo padėti abiturientams pasiruošti artėjantiems egzaminams ir išleisti į gyvenimą kiek galima labiau pasiruošusius jaunuolius.

Gimnazijos direktorius Stasys Norbutas linkėjo dvyliktokams sėkmės sakydamas: „Sėkmė nėra atsitiktinumas ir reikia pasistengti, kad ji lydėtų. Simbolišką temą pasirinkote šiai šventei –  skrydžio. Jums reiks sėkmingo skrydžio. Niekada nepamirškite, kad esate visi unikalūs, todėl svajokite, o svajodami – veikite“.

Šilalės Dariaus ir Girėno progimnazijos direktorius Arūnas Aleksandravičius simboliškai linkėjo dvyliktokams išgirsti šimtą gražių žodžių, patirti šimtą gražių akimirkų ir šimto sėkmės vėjų.

Meninę programą vienuoliktokai dvyliktokams paruošė skrydžio tematika.

 

Mero patarėja Asta Gestautienė