Šiandien, gruodžio 22 d.,  100-ąjį gimtadienį švenčiančią Šilalėje gyvenančią Bronislavą Mejerienę sveikino ir stiprios sveikatos, artimųjų meilės, rūpesčio, geros nuotaikos, gyvenimo džiaugsmo linkėjo Šilalės rajono savivaldybės meras Algirdas Meiženis, Administracijos direktorius Gedeminas Sungaila, Turto ir socialinės paramos skyriaus vedėja Reimunda Kibelienė, Šilalės miesto seniūnė Eglė Straukienė.

Svečius pasitiko B. Mejerienės anūkas Robertas Koncevičius, kuris dabar yra pagrindinis močiutės ,,ramstis“. Prieškambaryje svečiams atkreipus dėmesį į sukabintas svogūnų ,,kasas“, Robertas paaiškino, kad močiutė dar gana stipri, daržovių užsiaugina, o jis tik lysves sukasa.

Jubiliatė su vyru Jurgiu susilaukė trijų vaikų: dviejų dukrų ir sūnaus Jono, kuris kartu ir gyvena su mama. Dukra Kristina gyvena Kaltinėnuose, o Ema  jau iškeliavusi Anapilin. B. Mejerienė džiaugiasi keturiais anūkais ir viena proanūke. Anūkė Rasa gyvena Klaipėdoje, anūkas Tomas – Rietave, anūkas Gintaras – Norvegijoje, todėl, kaip sakė Robertas, jis vyriausias iš anūkų ir taip susiklostė, kad arčiausiai gyvena ir rūpinasi močiute Bronislava, juk visos vaikystės vasaros prabėgo čia.

Pati Bronislava buvo vyriausia iš keturių seserų, o brolis buvo jauniausias, gaila, bet jau nei vieno iš jų jau nebėra.  B. Mejerienės gyvenimas nelepino: dirbo daug ir sunkiai. Du gaisrus teko pergyventi: vieną Pūtvėje ir čia Šilalėje sudegė ūkiniai pastatai.

Šypsena jubiliatės veide išdavė, kad šis svečių apsilankymas 100-ojo gimtadienio proga  nudžiugino ir praskaidrino kasdienybę.

 

Mero patarėja Asta Gestautienė