Artėja viena gražiausių metų švenčių – šventos Kalėdos. Kiekvienas galvojame, kaip papuošti savo aplinką ir sukurti šventinę nuotaiką sau ir aplinkiniams.

Šiais metais vėl kviečiame Šilalės įmones, įstaigas, bendruomenes, mokyklas, gyventojus kartu prisijungti prie akcijos „Papuošk savo miestą“ ir įžiebti Kalėdų dvasią miesto širdyje – J. Basanavičiaus gatvėje sukurti eglučių alėją.

Nuo lapkričio 29 d. Jums skirsime maždaug 1,75–2  metrų aukščio eglutę. Jums tereikia dekoruoti eglutę savo originaliais papuošimais (natūraliais, savo kūrybos, pirktais, žaisliukais, girliandomis ir pan.) bei šviečiančiomis girliandomis (įkraunamomis ar su baterijomis) ir užtikrinti informaciją, kas papuošė eglutę, pažymėti išskirtiniu ženklu – kortele su tos įmonės, įstaigos ar organizacijos pavadinimu ar kt.

Kalėdinę eglučių alėją puoškime iki gruodžio 1 dienos, kad gruodžio 2-ąją jas galėtume įžiebti kartu su  pagrindine miesto egle.

Dvi gražiausios, originaliausios eglutės bus apdovanotos akcijos rengėjų įsteigtomis dovanomis.

Nugalėtojai skelbiami sausio 6 d. Eglučių nuotraukos bus įkeltos į Šilalės rajono savivaldybės paskyrą socialiniame tinkle „Facebook“ ir www.silale.lt  už jas galės balsuoti visi norintys. Kitą eglutę išrinks akcijos organizatorių sudaryta komisija.

Apie Jūsų norą dalyvauti kuriant Kalėdų eglučių alėją iki lapkričio 23 d. prašome pranešti Šilalės miesto seniūnei, mob. 8 673 64415 arba  el. p. egle.straukiene@silale.lt.

Juk Kalėdoms ruoštis kartu daug smagiau!

Organizatoriai:
Šilalės miesto seniūnija
Šilalės rajono savivaldybė