Spalio 4 d. Šilalės kultūros centre vyko jau tradicija tapęs šventinis renginys, skirtas Lietuvos socialinių darbuotojų, Angelų sargų (policijos), Tarptautinei pagyvenusių žmonių dienai ir Tarptautinei mokytojų dienai paminėti.

Šventės dalyvius sveikino ir visų rajono gyventojų vardu padėkos žodžius tarė Šilalės rajono savivaldybės meras Algirdas Meiženis, jo pavaduotoja Lineta Dargienė, Administracijos direktorius Gedeminas Sungaila, administracijos Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vedėja Rasa Kuzminskaitė ir Turto ir socialinės paramos skyriaus vedėja Reimunda Kibelienė. Jie pasidžiaugė, jog į šį minėjimą susirinko tiek daug skirtingų profesijų atstovų, padėkojo už prasmingą darbą ir atsidavimą kiekvienam krašto gyventojui ­– nuo mažiausio iki vyriausio, linkėjo sėkmės tolimesniuose darbuose.

Po gražių ir prasmingų žodžių už atsidavimą profesijai, ilgametę nuoširdžią veiklą ir reikšmingus darbus įteiktos Savivaldybės padėkos.

Vakarą vainikavo Šilalės kultūros centro muzikinio teatro 2 dalių miuziklinė inscenizacija (miuziklas) „Intrigų miestas“ pagal Viljamo Šekspyro kūrybą.

Šventinį vakarą vedė Simona Kanapinskaitė.

 

Daugiau renginio akimirkų galite rasti paspaudę čia. 

 

 

Šilalės rajono savivaldybės administracija