Šiandien, spalio 5 d., Šilalės rajono savivaldybėje lankėsi Konradas Bastianas, kuris nuo 1991 m. net 67 kartus iš Vokietijos vežė paramą į mūsų kraštą. Už bendradarbiavimą ir humanitarinę pagalbą Šilalės rajono gydymo, globos, religinėms įstaigoms ir organizacijoms šiemet jam suteiktas Šilalės garbės piliečio vardas.

Garbės piliečio ženklas Konradui Bastianui bus įteiktas  rytoj, per Šilalės rajono ligoninės 70-mečio minėjimą, kadangi jis dėl asmeninių priežasčių  negalėjo dalyvauti 489-ojo Šilalės miesto gimtadienio šventės oficialiojoje dalyje, kai buvo pagerbiami Šilalės garbės piliečio vardo nominantai.

Susitikime dalyvavę Šilalės rajono savivaldybės meras Algirdas Meiženis, jo pavaduotoja Lineta Dargienė, Administracijos direktorius Gedeminas Sungaila ir jo pavaduotojas Virginijus Kvederys, Šilalės rajono ligoninės direktorius Osvaldas Šarmavičius ir jo pavaduotoja medicinai Jolanta Milišiūnienė svečiui padėkojo už ilgametę pagalbą mūsų kraštui ir jo gyventojams, už nuolatinį ryšio palaikymą ir bendradarbiavimą.

 

Šilalės rajono savivaldybės administracija