Rugpjūčio 3 dieną Šilalės rajono savivaldybės meras Algirdas Meiženis pradėjo jau 489 metus skaičiuojančios Šilalės tradicinę miesto šventę. Meras A. Meiženis pasidžiaugė jau ne pirmą kartą parodytu muzikiniu spektakliu ,,Intrigų miestas“, kurio pažiūrėti susirinko pilnutėlė Šilalės kultūros centro salė. Akcentavo, kad Šilalė turi didžiuotis turėdama tiek muzikalių ir talentingų žmonių, kurie negailėdami savo laisvalaikio kuria nuostabius muzikinius spektaklius, padėkojo minėto spektaklio režisieriui Antanui Kazlauskui. Meras  negailėjo susižavėjimo ir dėkingumo žodžių šokio performanso „Angelai“ choreografei ir režisierei Aušrai Danisevičienei.

Meras visus susirinkusiuosius pakvietė ir toliau taip gausiai lankytis Šilalės miesto šventės renginiuose, kuriuose dalyvaus ir nemažas būrys užsienio svečių bei bus iškilmingai pagerbti nauji Šilalės garbės piliečiai.

Susirinkusieji neskubėjo skirstytis, nes Vasaros nakties muzikos fontanas savo vandens, šviesų ir muzikos burtais džiugino iki vienuoliktos valandos vakaro.

 

Mero patarėja Asta Gestautienė