Informuojame, kad pratęstas antrasis paraiškų surinkimo etapas pagal Lietuvos kaimo plėtros 2014–2020 metų programos (KPP) priemonės „Investicijos į materialųjį turtą“ veiklos sritį „Parama investicijoms į žemės ūkio produktų perdirbimą ir (ar) pridėtinės vertės didinimą“. Kvietimas teikti paraiškas paramai gauti skirtas ankštinių ir baltyminių augalų bei kitų žemės ūkio produktų perdirbimui. Paraiškų surinkimo laikotarpis – nuo rugsėjo 1 d. iki spalio 31 d.
Taip pat primename, kad šiuo metu dar renkamos paraiškos pagal KPP priemonės „Ūkio ir verslo plėtra“ veiklos sritis „Parama jaunųjų ūkininkų įsikūrimui ir „Parama biodujų gamybai iš žemės ūkio ir kitų atliekų“  (iki liepos 29 d. imtinai), o taip pat pagal KPP priemonės „LEADER programa“ veiklos sritį „Vietos veiklos grupių bendradarbiavimo projektų rengimas“ bei KPP priemonės „Bendradarbiavimas“ veiklos sritį „Parama trumpoms tiekimo grandinėms ir vietos rinkoms skatinti vietos lygmeniu“.
Iki metų pabaigos renkamos paraiškos pagal veiklos sritis „Gyvūnų draudimo įmokų kompensavimas“ ir „Žemės ūkio ir maisto produktų kokybės sistemos“.
NMA informacija