VšĮ „Žaliasis regionas“, įgyvendindamas projektą „Funkcinės zonos Tauragė+ plėtros strategijos pirmaeilių veiksmų įgyvendinimas“ Nr. J08-CPVA-V-02-0001, 2021 m. lapkričio 11 d. su UAB „Merakas“ pasirašė  sutartį Nr. ZR-4 dėl Tauragės regiono viešojo transporto maršrutų eismo tvarkaraščių skelbimo internete programinės įrangos įsigijimo. 2022 m. balandžio mėn. startavo svetainė www.stops.lt/taurage+, kurioje pateikiami viso Tauragės regiono viešojo transporto maršrutų eismo tvarkaraščiai realiuoju laiku.

Svetainėje www.stops.lt/taurage+ gyventojai gali susirasti jiems aktualaus autobuso maršruto tvarkaraštį, susiplanuoti savo kelionę iš pasirinkto sustojimo visame Tauragės regione, pasitikrinti autobuso maršruto trasą žemėlapyje ir t. t. Svetainė taip pat prieinama ir per mobiliuosius įrenginius adresu m.stops.lt/taurage+.

Šiuo metu svetainėje pateikiami tik galiojantys viešojo transporto tvarkaraščiai skirtingose regiono savivaldybėse, tačiau ateityje planuojama skelbti ir naujų regioninių maršrutų bei galiojančių tarpmiestinių maršrutų tvarkaraščius.

Kviečiame gyventojus aktyviai naudotis svetaine www.stops.lt/taurage+ ir pastebėjus kokius nors neatitikimus, norint pateikti pasiūlymus susisiekti su VšĮ „Žaliasis regionas“ el. paštu info@zaliasisregionas.lt ar telefonais 8 662 11424 arba 8 652 45628.

VšĮ „Žaliasis regionas“ informacija