Gegužės 13 d. Tauragėje vyko Tauragės apskrities verslininkų asociacijos renginys ,,Geriausios 2021 m. TAVA įmonės”, kurio metu buvo apdovanotos geriausios 2021 m. asociacijos įmonės.

Šilalės rajono savivaldybės mero pavaduotoja Lineta Dargienė pasveikino Virginiją ir Virginijų Daubarus, kurių įmonė ,,Avirginida” pelnė apdovanojimą, kaip ,,geriausia 2021 m. Šilalės rajono verslininkų sąjungos įmonė”. Į renginį susirinkusius dalyvius, bei svečius sveikino Lietuvos Respublikos Seimo nariai Aušrinė Norkienė ir Romualdas Vaitkus, Tauragės ir Jurbarko merai, mūsų rajono ir kaimyninių rajonų verslininkų atstovai.

Vingininkuose įsikūrusi V. ir V. Daubarų UAB ,,Avirginida” teikia skerdimo paslaugas. ,, Avirginidos” paslaugomis naudojasi ne tik Šilalės, bet ir aplinkinių rajonų ūkininkai. Bendrovė  teikia ne tik skerdimo paslaugas, bet ir perka kiaules bei parduoda jų skerdieną. Šioje bendrovėje dirba dvidešimt du darbuotojai.

Šis renginys – tai padėka ir pagarba Tauragės apskrities įmonėms už  2021 metų rezultatus su nepakartojama Kauno diksilendo ,,DixXband” koncertine programa.

Mero patarėja Asta Gestautienė