Informuojame, kad UAB „Atliekų tvarkymo centras” Tauragės apskrityje (Jurbarko, Šilalės, Tauragės rajonų savivaldybės ir Pagėgių savivaldybė) iš akcijos dalyvių rinks sukauptas panaudotas nešiojamąsias baterijas (galvaninius elementus), akumuliatorius ir nebenaudojamą elektros bei elektroninę įrangą š. m. Balandžio 11-14 d.

 Norėtume žinoti apie Jūsų sukauptas atliekas (nešiojamosios baterijos ir akumuliatoriai, nebenaudojama elektronika ir buitinė technika)

Kiek ir kokių atliekų jau turite sukaupę, ruošiatės nurašyti ar planuojate sunešti? Informaciją prašome pateikti iki Balandžio 7 d.

 (pranešti apie susikaupusias atliekas galite el.p taurage@atc.lt (užpildydami lentelę).

Susikaupusios  atliekos
Atliekos pavadinimas Skaičius vienetais Apytikslis svoris
Stambūs namų apyvokos prietaisai(Šaldytuvai, skalbimo mašinos, viryklės, indaplovės, kiti stambūs prietaisai) Šaldytuvai
Skalbimo mašinos-
Viryklės-
Indaplovės-
 

(nurodyti)

Televizoriai
Monitoriai
Kompiuteriai
Spausdintuvai
Kopijavimo aparatai(dideli)
Galvaniniai elementai(baterijos)
Kiti smulkūs prietaisai(įvardyti)
Dienos šviesos lempos (priimame tik supakuotas)
Apytikslis bendras svoris:
Kontaktinis telefono numeris:
Jūsų įstaigos darbo laikas atliekų išvežimui(pvz: 8:00-17:00)

Atkreipiame Jūsų dėmesį, kad sukauptas atliekas perduokite tik UAB „Atliekų tvarkymo centras” darbuotojams.  Tik UAB „Atliekų tvarkymo centras” darbuotojams perduotos atliekos fiksuojamos kaip projekte dalyvaujančių įmonių sukaupti kiekiai, o informacija apie surinktas atliekas bus naudojama prizams atsiimti projekto pabaigoje.

Kodėl verta rūšiuoti ir dalyvauti projekte?

  • Atliekų surinkėjai išveš pas Jus surinktas elektronikos, buitinės technikos ir nešiojamųjų baterijų ir akumuliatorių atliekas;
  • Už priduotas atliekas gausite taškus: (0,09 EUR vertės taškų suma už surinktą elektronikos atliekų kilogramą; (monitoriai, televizoriai ir įranga, kurioje yra ekranų 0,03_EUR) ir 0,60 EUR vertės taškų suma už surinktą baterijų atliekų kilogramą.), kuriuos įstaigos iškeis į kiną, sporto prekės, kanceliarines prekes ir kt.;
  • Daugiau informacijos apie projekto prizus – mesrusiuojam.lt

Papildoma informacija dėl naujos atliekų perdavimo sistemos:

Norėdami gauti atliekų pridavimą patvirtinančius dokumentus (krovinio važtaraštį, perdavimo-priėmimo aktą, lydraštį) atliekų perdavimas turi būti registruojamas www.gpais.eu sistemoje ir tam yra reikalingas sutarties pasirašymas. Jeigu nurašymo dokumentų nereikia – išrašome tik atliekų svėrimo taloną (jame rašoma, kad atliekos yra suneštos žmonių) ir sutarties bei atliekų perdavimo žymėjimo GPAIS nereikia. Praneškite, jeigu Jums reikalingi atliekų pridavimą patvirtinantys dokumentai ir atsiųskite skenuotą pasirašytą sutartį (sutartis atsisiuntimui) el. paštu (julius@atc.lt).

GPAIS konsultacijų kontaktai:

https://www.gpais.eu/pagalba