Nacionalinės mokėjimo agentūros (NMA) klientai, norintys konsultuotis su NMA darbuotojais, kviečiami užpildyti klientų registracijos formą ir taip „pranešti“ apie savo ketinimą konsultuotis.
Išankstinės registracijos į konsultaciją formą rasite NMA svetainėje, skiltyje „Susisiekite“/ Išankstinė registracija.
Registracijos formoje galima pasirinkti konsultavimo būdą (per „Teams“ arba atvykus į NMA padalinį), vietą, jei norima konsultuotis gyvai. Siekiant, kad konsultacija būtų suteikta tinkamai, klientai raginami trumpai klausimą, dėl kurio bus konsultuojamasi, aprašyti skiltyje „Papildoma informacija“.
Klientų registracijos forma leis pačiam klientui pasirinkti jam patogų laiką, bei tiek jam, tiek NMA personalui lengviau planuoti darbo laiką.
Pasikeitus planams ar galimybėms arba paaiškėjus, kad konsultacija neaktuali, ją reikėtų atšaukti – tai galima padaryti iš laiško, kuris gautas apie užsakymo patvirtinimą ar paskambinus padaliniui, su kurio darbuotoju buvo planuota konsultacija.
Primename, kad užsiregistruoti konsultacijai galite ir skambindami telefonu 85 252 6999, trumpuoju numeriu 1841, taip pat teritorinių skyrių telefonais.
NMA informacija