Pagaliau startavo  Jaunimo metams skirtas internetinis puslapis https://jauni2022.lt.

Kviečiame dalinti žinia apie jo paleidimą su aktualiais partneriais ir draugais bei socialiniuose tinkluose su grotažyme #jauni2022 #EYY2022 ir #EuropenYearofYouth2022

Šiame puslapyje skelbsime naujienas susijusias su jaunimo metais, taip pat talpinsime renginius ir kitas iniciatyvas susijusias su Lietuvos ir Europos jaunimo metais.

Dalis informacijos visa dar rengiama, todėl jame atsiras vis daugiau naujienų, renginių ir kitos informacijos.

Kaip jūs galite prisidėti prie šio puslapio?

Jei turite jaunimo metų naujienų, kuriomis norite pasidalinti galite jas siųsti man, el. paštu. Dalindamiesi naujiena pridėkite bent kelias pastraipas teksto apie savo naujieną, taip pat pridėkite aktualia nuorodas ir foto video medžiagą jei tokios bus.

Taip pat galite dalintis savo renginiais ir inciatyvomis, prie renginių kalendoriaus yra mygtukas „Įkelti savo renginį” supildę ten prašomą informaciją pateiksite užklausą įkelti renginį, ją peržiūrėjęs patvirtinsiu ir renginys atsiras jaunimo metų veiklų kalendoriuje.

Be to galite prisidėti prie skilties „Jaunimo galimybės” , ten galite dalintis jaunimui skirtomis ilgalaikėmis programomis ir iniciatyviomis kurios, kurios yra skirtos jaunimui nacionaliniu lygmeniu.

Jei rasite klaidų ar turėsite pastebėjimų puslapiui prašau informuoti mane el. p.

Justinas Juškevičius

Jaunimo metų koordinatorius

Jaunimo reikalų agentūra

El.p.justinas.juskevicius@jra.lt

Tel. nr. +37060720589

Vytenio g. 6, LT – 03113 Vilnius

www.jra.lt

www.erasmus-plius.lt

www.solidarumokorpusas.lt