Šiandien, kovo 3 d., Šilalės rajono savivaldybės meras Algirdas Meiženis, jo pavaduotoja Lineta Dargienė, Administracijos direktorius Gedeminas Sungaila ir jo pavaduotojas Virginijus Kvederys dalyvavo nuotoliniame pasitarime su seniūnijų seniūnais, kurio metu aptarti rajonui ir gyventojams aktualūs klausimai.

Seniūnai informuoti, kad jei jų seniūnijose atsirastų iš Ukrainos atvykstančių žmonių, juos reikėtų nukreipti į Migracijos padalinį Tauragėje, kuris padėtų jiems susitvarkyti reikiamus dokumentus, taip pat pateikta informacija apie tai, jog iš karo zonos atvykę Ukrainiečiai Lietuvoje gali ieškotis darbo, kreipiantis į Užimtumo tarnybos padalinius, pateikta kita aktuali informacija, susijusi su karo pabėgėliais iš Ukrainos.

Savivaldybės vadovai su seniūnais diskutavo apie kelių priežiūrą, vadovai pateikė informaciją apie artimiausiu metu Šilalės kelių tarnybos planuojamus lyginti kelius.

Seniūnai domėjosi, ar planuojami praėjusių metų Šilalės rajono savivaldybės ir administracijos veiklos ataskaitų pristatymai. Vadovai informavo, jog susitikimai su gyventojais yra planuojami ir artimiausiu metu žada pateikti susitikimų datas.

Pasitarimo metu taip pat kalbėta apie pasiruošimą kitų metų šildymo sezonui, katilų keitimą, aptarti kiti aktualūs klausimai.

Veiklos administravimo skyriaus
Atstovė spaudai Rūta Budrė