Šilalės rajono savivaldybės administracijoje darbą pradėjo Teisės, personalo ir civilinės metrikacijos skyriaus vyriausioji specialistė Birutė Eitutienė.

B. Eitutienė 2004 metais Mykolo Romerio universitete (tuo metu vadinosi Lietuvos Teisės universitetas) baigė teisės krypties studijas ir įgijo teisės bakalauro laipsnį, 2007 metais Mykolo Romerio universitete baigė teisės ir magistro krypties studijas ir įgijo teisės magistro laipsnį. Specialistė nuo 1996 m. Šilalės rajono policijos komisariate dirbo Viešosios policijos pareigūne, nuo 2008 m. Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Šilalės rajono policijos komisariato (toliau – Šilalės r. PK) Kriminalinės policijos tyrėja. Nuo 2016 m. iki pradedant eiti pareigas Šilalės rajono savivaldybėje B. Eitutienė Šilalės r. PK ėjo Veiklos skyriaus vyresniosios tyrėjos pareigas.

Dirbdama Teisės, personalo ir civilinės metrikacijos skyriuje, B. Eitutienė apdoros su teisės klausimais susijusią informaciją, nagrinės skundus ir kitus dokumentus sudėtingais klausimais dėl teisinių veiklų vykdymo, rengs teisės aktų projektus, sutartis ir kitus su teisės klausimais susijusius dokumentus, koordinuos asmenų priėmimą ir aptarnavimą, priims prašymus dėl civilinės būklės įrašų sudarymo, ištaisymo, papildymo, pakeitimo, anuliavimo ir atkūrimo ir civilinės būklės liudijančių išrašų išdavimo, organizuos santuokų ceremonijas skyriuje ir norinčių susituokti pasirinktose vietose bei atliks kitas funkcijas, susijusias su teisiniais ir civilinės metrikacijos klausimais.

Naujajai kolegei linkime sėkmės darbuose.

 

Veiklos administravimo skyriaus
atstovė spaudai Rūta Budrė