Primename, kad Šilalės rajono savivaldybės administracijos direktoriaus 2015-03-17 įsakymu Nr. DĮV-386 kasmet nuo spalio 1 d. iki gegužės 1 d.  nustatomas laikotarpis, kurio metu gabenant apvaliąją medieną Šilalės rajono savivaldybės teritorijoje esančiais vietinės reikšmės keliais yra ypač didelė kelių sugadinimo tikimybė.

Medienos siuntėjas Šilalės rajono savivaldybės administracijos seniūnijos, kurioje yra apvaliosios medienos pakrovimo vieta, seniūną ne vėliau kaip prieš vieną darbo dieną iki numatyto medienos gabenimo turi informuoti raštu, faksu ar elektroniniu paštu pateikdamas reikalingus duomenis.

Medienos savininkas, numatantis medieną sandėliuoti vietinės reikšmės kelio apsaugos zonoje, turi suderinti apvalios medienos sandėliavimo vietą su seniūnu ir ne vėliau kaip prieš vieną darbo dieną iki numatyto medienos sandėliavimo pateikti raštu, faksu ar elektroniniu paštu informacinį pranešimą apie medienos sandėliavimo vietos adresą arba kvartalą, sklypą, girininkijos pavadinimą ir rajoną, sandėliavimo datą (laikotarpį), numatomą kiekį kubiniais metrais, sandėliavimo situacijos schemą.

Su įsakymu susipažinti galite paspaudę čia.

 

 

Šilalės rajono savivaldybės administracija