ADVENTUR – metų įvykis turizmo industrijoje jau 2022 metų sausio 28-30 dienomis!

Savo savivaldybės atstovus rasite bendrame VšĮ „Žaliasis regionas“ stende. Pristatysime ne tik kiekvienos savivaldybės unikalumą bet ir bendrą Žaliojo regiono idėją bei regiono turizmo naujienas!

Kviečiame susitikti gyvai, kartu atgaivinti kelionių verslą, pasitikti keliautojus, sužinoti jų pasikeitusius poreikius bei kurti saugesnį, tvaresnį turizmą. Keliaukime kitaip, keliaukime įdomiai, keliaukime saugiai, keliaukime vėl!

Parodoje daug dėmesio bus skiriama per pandemijos metus suklestėjusiam vietos turizmui. Lietuvos miestų ekspozicijoms, pažintinėms ir edukacinėms kelionėms, apgyvendinimo, SPA paslaugų ir pramogų tiekėjams, o taip pat lietuviškų produktų, suvenyrų kūrėjams bei meno dirbtuvėms.

Kviečiame naujai pažvelgti į keliavimo Lietuvoje bei užsienio šalyse galimybes, susipažinti su kulinarinio turizmo atstovais. Planuojamos erdvės, kuriose bus galima įsigyti turizmui, keliavimui ir aktyviam laisvalaikiui reikalingos įrangos.

Turizmo paroda dalijasi keliavimo ir kelionių patirtimis, kviečia į diskusijas ir pokalbius su žinomais keliautojais, kuriems kelionės yra tapusios gyvenimo būdu. Taip pat bus galimybė stebėti parodos tradicija tapusio Geografijos žinių konkurso tiesioginę transliaciją – šiais metais konkurso dalyviai varžysis virtualioje erdvėje.

Susitikime GYVAI, sužinokime pasikeitusius keliautojų poreikius ir sukurkime saugesnį ir tvaresnį turizmą!

Daugiau informacijos apie parodą rasite https://www.litexpo.lt/renginiai/adventur-2022/?gclid=Cj0KCQiAip-PBhDVARIsAPP2xc3AuRY2KcNTrdCgHsN9yNde8YPxnqUuReBHhacFvflCTeYSNQXinqUaAqG9EALw_wcB

 

VšĮ “Žaliasis regionas” informacija