Lapkričio 10 dieną Šilalės rajono savivaldybės meras Algirdas Meiženis susitiko su Lietuvos kariuomenės atsargos pulkininku Arūnu Dudavičiumi. Susitikime taip pat dalyvavo Šilalės rajono savivaldybės administracijos Veiklos administravimo skyriaus vedėja,  l. e. administracijos direktoriaus pareigas Ingrida Petravičienė.

Meras A. Meiženis svečią trumpai supažindino su Šilalės krašto istorija, lankytinomis vietomis, savivaldybės aktualijomis, planais, žmonių vykdoma veikla.

Dudavičius papasakojo apie dabartinę savo veiklą, trumpai prisiminė apie savo senelį Joną Dudavičių – 1923 metų sausio Klaipėdos sukilimo dalyvį.

Svečias  pristatė ir padovanojo šiais metais vasario 16 dieną „Diemedžio“ leidyklos išleistą knygą „Lietuvos valstybės konstitucijos“. Leidinyje sudėtos 1918, 1920, 1922, 1928, 1938, 1940, 1978, 1990, 1992 metų Konstitucijos, knygos pabaigoje įdėtos Lietuvos valstybės atkūrimo dokumentų faksimilės.

Dudavičius šio vizito metu apsilankė Šilalės Simono Gaudėšiaus gimnazijoje ir Šilalės Dariaus ir Girėno progimnazijoje bei Šilalės rajono savivaldybės viešojoje bibliotekoje, kuriai padovanojo 98 knygas, išleistas ir surinktas iš įvairių leidyklų.

Mero patarėja Asta Gestautienė