Lapkričio 4 d., ketvirtadienį, Šilalės rajono savivaldybės meras Algirdas Meiženis, jo pavaduotoja Lineta Dargienė ir Veiklos administravimo skyriaus vedėja, laikinai einanti Administracijos direktoriaus pareigas Ingrida Petravičienė dalyvavo nuotoliniame pasitarime su seniūnijų seniūnais ir skyrių vedėjais. Nuo šiol tokie pasitarimai planuojami kiekvieno mėnesio pirmąjį ketvirtadienį.

Pasitarimo metu seniūnijų seniūnai informavo, jog šiuo metu atliekami einamieji darbai: grėbiami lapai, laukiama, kol pradžius keliai ir juos bus galima lyginti. Taip pat kalbėta apie kelių priežiūrą žiemos sezono metu, kapinių priežiūrą ir pasiruošimą šildymo sezonui.

Pasitarime dalyvavusi Kaimo reikalų ir aplinkosaugos skyriaus vedėja Virginija Bukauskienė seniūnus informavo, kad artimiausiu metu iš nustatytų vietų bus išvežamos padangos, kalbėjo apie startavusį kvietimą savivaldybėms asbesto atliekoms tvarkyti, prašė pateikti poreikį namų ūkiuose susidariusioms asbesto atliekoms tvarkyti. Pasitarime taip pat dalyvavo  Turto ir socialinės paramos skyriaus vedėja Reimunda Kibelienė, kuri su seniūnais diskutavo apie savivaldybės turto pripažinimą nereikalingu, laisvus socialinius būstus, aptarė kitus aktualius klausimus.

Veiklos administravimo skyriaus
atstovė spaudai Rūta Budrė