Šilalės rajono savivaldybės merą Algirdą Meiženį, atvažiavusį į Bijotuose įsikūrusių Vaidos ir Evento Šegždų sodybą pasveikinti ir padėkoti už gražiai tvarkomą aplinką, pasitiko visa jauna, graži šeima.

Penkeri metai, kai Vaida ir Eventas su sūnumis gyvena šioje naujoje, gražioje sodyboje. Kaip sakė Vaida, šis namas brangus ir puoselėjamas, nes pats Eventas jį statė ir įrenginėjo padedamas brolių. Greičiau čia įsikurti padėjo ir abiejų sutuoktinių tėvų finansinė pagalba. Ir savo mėgstamą motociklą teko parduoti, kad prisidėtų finansiškai, nes pramogauti juo nebuvo laiko – visą atimdavo statybos.

Dabar šeimininkai jau gali pailsėti savo sodybos kieme, o tuo metu net pagalvoti apie poilsį nebuvo kada.  Ateityje planuoja kieme įsirengti krepšinio aikštelę, kad ne tik patys, bet ir atvažiavę giminaičiai, draugai galėtų aktyviai leisti laiką.

Evento pomėgis medžioti įkvėpė Vaidai mintį vienam iš sūnų duoti Huberto vardą, kitam sūnui išrinko ne mažiau skambų Herkaus vardą. Abu vaikai noriai pratinasi ir prisideda prie savo namų aplinkos gražinimo – kartu laisto, sodina, tvarkosi. Trauką grožiui V. ir E. Šegždai paveldėjo iš savo tėvų. Vaidos tėvai Dalia ir Virginijus Kinderiai yra buvę net kelis metus apdovanoti, kaip gražiausiai tvarkantys savo sodybą Bijotuose. O Evento tėvai Zita ir Antanas Šegždai gražina savo sodybos aplinką kaimyniniame rajone, Skaudvilės seniūnijoje.

Mero patarėja Asta Gestautienė