Gausus būrys susirinkusiųjų į Tūbinių žaidimo aikštelės atidarymą spalio 17 dienos popietę parodė, kokie tūbiniškiai vieningi ir neabejingi bendruomeniniam gyvenimui.

Atnaujintos žaidimo aikštelės atidaryme dalyvavo ir Šilalės rajono savivaldybės administracijos direktorius Tadas Bartkus. Jis pabrėžė, kad bendruomenės ir savivaldybės administracijos bendradarbiavimo iniciatyva kilo iš pačios Tūbinių kaimo bendruomenės. Bendruomenė pateikė paraišką Nacionalinei mokėjimo agentūrai dėl vaikų žaidimo aikštelės įrengimo, o savivaldybė prisidėjo įrengdama krepšinio aikštelę. Šioje aikštelėje galės aktyviai praleisti laisvalaikį ir mažieji tūbiniškiai ir vyresnieji. Pagal tai, kiek daug susirinko į šios aikštelės atidarymo šventę tūbiniškių, galima spręsti, kad ši aikštelė tikrai nebus tuščia.

Tūbinių kaimo bendruomenės pirmininkė Roma Girčienė nuoširdžiai dėkojo visiems bendruomenės nariams, kurie savo lėšomis, savo darbu prisidėjo, kad vaikų žaidimo atnaujinimo projektas būtų įgyvendintas. O labiausiai dėkojo bendruomeniečiui Kęstučiui Lukošiui.

Savo ruožtu K. Lukošius padėkojo Šilalės rajono savivaldybės administracijai. Taip pat nepamiršo padėkoti Ritai ir Mindaugui Gailiams ir savo žmonai už pagalbą ruošiant projektus aikštelės atnaujinimui.

Ne vienas atėjusysis tuoj pat įsijungė į krepšinio ir tinklinio žaidimą. Daugelis galėjo realizuoti savo kūrybinius sugebėjimus, kuriant artėjančio Helovyno ,,alėją“. Kiekvienas atėjęs į šią atidarymo šventę turėjo kuo užsiimti.

 

Mero patarėja Asta Gestautienė