Rugpjūčio 7 dieną su Šilalės miesto 488 gimtadieniu atvyko pasveikinti kaimyninių savivaldybių, administracijos vadovai, tarybos narys, Šilalės garbės pilietis.

Į susirinkusius pirmiausia kreipėsi Šilalės rajono savivaldybės meras Algirdas Meiženis.  Jis padėkojo svečiams, kad atvyko pasveikinti su miesto švente. Palinkėjo visiems geros nuotaikos, geros šventės, gero pabendravimo.

Šilalės miesto seniūnijos seniūnė Eglė Straukienė pabrėžė, kad  miesto gimtadienis pats brangiausias čia gyvenantiems, kuriantiems, garsinantiems miestą. Padėkojo svečiams ir palinkėjo jaukaus pabendravimo.

Šilalės garbės pilietis Jonas Biržiškis pasveikinęs su švente, pasidžiaugė, kad Šilalė vis gražėja. Jis sakė – gimtasis kraštas, gimtasis miestas visada kviečia sugrįžti. Čia norisi grįžti ir kartu pabūti su jumis.

Pagėgių rajono savivaldybės meras Vaidas Bendaravičius  – sveikindamas, linkėjo dirbti Šilalės miesto ir rajono žmonėms ir jų gerovės labui.

Tauragės rajono savivaldybės administracijos direktorė Gintarė Rakauskienė  linkėjo tobulėti, kurti, mylėti savo kraštą, siekti savo užsibrėžtų tikslų ir judėti tik į priekį.

Tauragės rajono savivaldybės tarybos narys Darius Stankus sakė, kad ,, nėra blogo oro, o yra graži šventė, su kuria ir sveikinu.“

Šilutės rajono savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotoja Daiva Žebelienė džiaugėsi galėdama ne virtualiai pasveikinti su gražia švente. Akcentavo, kad Šilalė yra išskirtinis miestas, nes turi Lietuvos patriotų miesto vardą. Maloniai prisiminė, kad jos vaikystė prabėgo Pajūrio apylinkėse.

Graži Šilalės miesto šventė, prasmingi sveikinusių palinkėjimai.

Mero patarėja  Asta Gestautienė