Vakar, birželio 1 d., Šilalėje lankėsi ir su Šilalės rajono savivaldybės meru Algirdu Meiženiu, jo pavaduotoju Tadu Bartkumi, administracijos direktoriumi Valdemaru Jasevičiumi ir jo pavaduotoju Osvaldu Šarmavičiumi susitikimo aplinkos ministras Simonas Gentvilas ir jo komanda, Seimo nariai Romualdas Vaitkus ir Jonas Gudauskas.

Svečio vizitas prasidėjo nuo apsilankymo Tarptautinėje vaikų gynimo dienos šventėje. Čia kartu su Seimo nariais ir Savivaldybės vadovais jis pasveikino jaunuosius rajono gyventojus ir palinkėjo įsimintinos vaikystės, nuotykių ir puikios vasaros. Vėliau vizitas tęsėsi savivaldybėje, kur diskutuota aplinkos apsaugos, vandentvarkos, daugiabučių renovacijos, atliekų tvarkymo ir kitais aktualiais klausimais. Po diskusijų ministras pasirašė į Šilalės rajono savivaldybės metraštį: „Visų Lietuvos patriotų miestui ir miesteliams linkiu visuomet degti tautiškumu ir meile gamtai nuo Medvėgalio iki Šilalės“.

Veiklos administravimo skyriaus
atstovė spaudai Rūta Budrė

Apsilankymas Šilalės rajone baigėsi vizitu medienos perdirbimo įmonėje „Šilalės mediena“. Įmonės atstovas aprodė įmonės teritoriją, papasakojo apie vykdomus darbus, jų specifiką, aptarė kylančias problemas ir kitus aktualius klausimus.