Gegužės 17 dieną meras Algirdas Meiženis ir mero pavaduotojas Tadas Bartkus pasveikino direktorę Gitaną Jurgutienę su pirma darbo diena. Ji toliau vadovaus Šilalės sporto mokyklai. Abu vadovai nuoširdžiai linkėjo sėkmės tęsiant pradėtus darbus.

Šilalės sporto mokykla įkurta 1970 metais rugsėjo 1 dieną, tuo metu ji vadinosi Šilalės rajono vaikų ir jaunių sporto mokykla. 2001 m. sausio 25 dieną suteiktas Šilalės sporto mokyklos pavadinimas. Mokykloje dirba 48 darbuotojai, 18 iš jų –  treneriai.

Šilalės sporto mokykla vykdo šias sporto programas: dviračių sporto pradinio rengimo, meistriškumo ugdymo ir bendro fizinio rengimo; futbolo pradinio rengimo, meistriškumo ugdymo ir bendro fizinio rengimo; krepšinio pradinio rengimo, meistriškumo ugdymo ir bendro fizinio rengimo; lengvosios atletikos pradinio rengimo meistriškumo ugdymo ir bendro fizinio rengimo; orientavimosi sporto pradinio rengimo, meistriškumo ugdymo ir bendro fizinio rengimo; rankinio pradinio rengimo, meistriškumo ugdymo ir bendro fizinio rengimo; stalo teniso pradinio rengimo, meistriškumo ugdymo ir bendro fizinio rengimo; sunkiosios atletikos pradinio rengimo, meistriškumo ugdymo ir bendro fizinio rengimo; tinklinio pradinio rengimo, meistriškumo ugdymo ir bendro fizinio rengimo; plaukimo pradinio rengimo, meistriškumo ugdymo ir bendro fizinio rengimo ir sveikatingumo.

G. Jurgutienė Šilalės sporto mokykloje  nuo 2003 metų dirba trenere, o nuo 2007 metų – direktorė.

Mero patarėja
Asta Gestautienė