Gegužės 12 d. Šilalės rajono savivaldybėje lankėsi ir su meru Algirdu Meiženiu, jo pavaduotoju Tadu Bartkumi ir administracijos direktoriaus pavaduotoju Osvaldu Šarmavičiumi susitiko Lietuvos automobilių klubo prezidentas Rolandas Dovidaitis. Susitikimo tikslas – aptarti planuojamą jubiliejinį, jau trisdešimtąjį iš eilės ralį „Aplink Lietuvą 2021“ Lietuvos Respublikos Prezidento taurei laimėti. Vienas ralio etapų vyks ir Šilalės rajone.

Numatoma ralio data – rugpjūčio 27-29 dienos. Planuojama, kad rugpjūčio 28 d. šventinių varžybų dalyviai pasieks ir Šilalės rajoną, kur sportinėje rungtyje varžysis dėl Šilalės rajono savivaldybės mero taurės, kuri bus įteikiama nugalėtojų ekipažui iškilmingo ralio finišo ir nugalėtojų apdovanojimų ceremonijos metu Vilniuje. Susitikimo dalyviai aptarė galimas ralio teritorijas, kalbėjo apie reikalingą pagalbą organizuojant šį etapą mūsų mieste.

Ralis „Aplink Lietuvą 2021“ – vienintelis Europoje renginys, kuriame kartu varžosi neįgalieji ir profesionalūs lenktynininkai. Apie 100 ekipažų per tris dienas įveiks daugiau nei 1 000 kilometrų, rungtyniaus daugiau nei 20 Lietuvos miestų ir rajonų savivaldybių teritorijose.

Veiklos administravimo skyriaus
atstovė spaudai Rūta Budrė